Mitt Djurfyllda Liv! =)

Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Goa Shettisar ;)

Av Louise Nilsson - 31 juli 2009 14:09

Mina söta shettisar ä ju för goa! ;) I det här fallet äre Gizmo :D Haha! Det började så här: Igår, hade jag en kompis här och då skulle vi rida! Men Gizmo ville inte så han smet med sadeln på sej när vi skulle tränsa ;P Jag tog med mej knäckebröd och träns och lockade på den lilla tjockisen, Hehe!

-Å nej du! Aldrig fångar du mej Lojsan! Haha! Gnägg! Gizmo skuttade runt och fånade sej Haha! Han såg ut som en liten gossig rodeo häst där han sprang runt på gräsmattan! Jag har inte ridit dem sen jag kom hem från min kompis där jag hade hästarna under sommaren så han var ju extra busig! Plus att han inte ville stanna för att jag hade tränset med! Jag hängde bort tränset och fick tag på honom med hjälp av knäckebröd. Men han hade ju ingen grimma så han smet igen efter att han ätit upp de två knäcke bröden jag hade i handen -.-' Suck! Jaja, tänkte jag och gick in till mamma. Hon sa att vi skulle stänga runt gården och låta Gizmo stå där och beta, så kunde vi testa att rida två på Tuva i stället! Vi gjorde som mamma sa; Vi tog av Gizmos sadel och stängde runt gården. Tuva var lätt att tränsa och sitta upp på. Men hon gillade inte den där idén med TVÅ på ryggen! Så hon bockade och gick dit hon ville. Vi fick hoppa av och ställa henne på gräsmattan också... Den idén gillade båda hästarna =)

Hästarna har fått gått på gräsmattan hela natten och står där ännu. Så nu kommer vi till det roliga: Idag när jag var ute och just skulle gå in, så följde Gizmo och Tuva med mej till trappen.. Gizmo stod länge och bara tittade på mej när jag skulle gå in som om han ville säga: Men.. Ska du lämna oss här ute? =( Så jag ställde upp dörren och var där ute ett tag till. Gandalf kom ut och tittade förvånansvärt på den ( för honom ) stora tjocka hästen som bara stod där och stirrade. Plötsligt gick Gandalf fram till Gizmo och började nosa på honom=) Gizmo nosade tillbaka och jag bara log :) Tänk så härligt det är med djur va? Sen gick Gandalf in och Gizmo gick upp på ett av trappstegen :'D Gissa om jag skrattade? Haha! Här kommer alla sköna Häst-o-Katt-Bilder ;)


Nos snos ;)


Hallå va! Låt mej få nosa lite då!! =)


Heej! Får man komma in? =)


Ehm..? E inte Gizmo lite knäpp va, Lojsan? =D


 Haha! Gizmo och Tuva ( mest Gizmo ) jagade mej när

jag skulle gå ner till garaget =) Kram

 
 
Annica

Annica

31 juli 2009 18:53

Ååå vilka goa bilder på Gizmo och Gandalf=)
Men vad busig han verkar vara Gizmo=)...smita med sadeln på..hihihi...
Ha det bra/Kram Annica

http://leonland.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise Nilsson - 1 mars 2011 17:17

Ojdå.. ^^ Inte varit inne på jättelänge :c Måste räkna ihop allt VIKTIGT som hänt :o Vi har ju till exempel köpt en till hund, en Golden Retriver av jaktsort och så har jag sålt mina små älskade tjocka shettisar.. Ingen ny häst blir de heller. Börjat...

Av Louise Nilsson - 8 april 2010 20:07


HEJ HEJ! ja hAr sett en bra film =) deen heter The Crow =) SkitbRra! =') Ni ,borde se den =)    ...

Av Louise Nilsson - 12 mars 2010 17:36

  Jag har gjort ett quiz =) Testa?

Av Louise Nilsson - 2 januari 2010 22:00


Sussa och Sofie ( Grannarna ) är här och hälsar på xD Oj oj oj vad man får de skrattfyllt då.. :P Alltid roligt me dom! Jag och Sussa upptäckte just att de fanns nåt här på bloggen som heter Bloppis.. xD Fint namn.. :P Haha önskar ja har ngt att sälj...

Av Louise Nilsson - 11 september 2009 23:13


Motorola!  Sån här mobil har jag, Nokia!!  Men en sån HÄR vill ja ha!!!  =D ...

Presentation

Omröstning

Har du en blogg? Kan du kommentera till mej vad den heter då?
 Ja, jag har en blogg och kan skriva den i kommentarer till dej! =)
 Nej, jag har ingen blogg så jag kan inte kommentera den då...
 Nej, jag har ingen blogg men funderar på att skaffa!
 Ja, jag har en blogg men vill inte kommentera den till andra!
 Jag har haft men tog bort den.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards